درباره کیا آی تی
در کیا آی تی با استفاده از تیم با تجربه و حرفه ای ما در تلاشیم تا بهترین عملکرد ممکن رو برای مشتریان خود به عمل بیاوریم. راهکار های دیتاسنتر و راه اندازی سرور ها از جمله فعالت های کیا آی تی می باشد. اگر شما هم قصد دارید دیتاسنتر راه اندازی کنید می توانید با مشاوران و کارشناسان مجرب کیا آی تی در ارتباط باشید. نصب و راه اندازی انواع سرور و تجهیزات مربوط به آن را به کیا آی تی بسپارید.
همچنین برای اگاهی از انواع محصولات و مشخصات آن ها می توانید به بخش فروشگاه سایت کیا آی تی مراجعه کرده و به بررسی آن ها بپردازید، برای اگاهی از اطلاعات راه اندازی دیتاسنتر و راه اندازی اتاق سرور و سایر خدمات دیتاسنتر در کیا آی تی با ما همراه باشید.
راهکار و مشاوره اتاق سرور
- مشاوره سیستم کولینگ و HVAC
- مشاوره برق سه و تک فاز ، اجرای تابلو برق
- مشاوره و انتخاب UPS و سیستمهای برق
- مشاوره سقف و دیوارهای کاذب نسوز
نظارت بر شرایط محیطی
- تهویه هوا و خنک سازیی
- تهویه مطبوع با دقت بالا
- بالا آوردن کف اتاق و ایجاد کف کاذب
- سیستم کنترل جامع اتاق سرور
ارزیابی نیازهای اتاق سروری
- دسترسی و امنیت اتاق سرور
- مسیرهای انتقال داده ها و نیروی برق
- محافظت در برابر حریق
- تشخیص و اطفاء حریق
رعایت اصول اجرایی
- طراحی و جانمایی
- ایمنی در مقابل زلزله
- نزدیکی به رایزر ها
- مناسب سازی سقف
- دیوار و کف اتاق سرور
- استفاده از رنگ اپوکسی (ضد تحریق)
- نور اتاق سرور
- سیستم اعلام حریق
- درب ضد سرقت
- نصب دوربین کنترلی
- سیستم خنک کننده
- برق اضطراری و چاه ارت
- خدمات دیتاسنتر با کیا آی تی


تفاوت دیتاسنتر اختصاصی و اشتراکی
بعضی از دیتاسنترها اشتراکی هستند، به این معنا که یک فضای فیزیکی میتواند ۱۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ یا تعدادی بیشتر از سرور های کامپیوتری را میزبانی کند، و هر کدام از آنها متعلق به یک شرکت یا سازمان متفاوت باشند. در مقابل، برخی از دیتاسنتر ها اختصاصی هستند، به این معنا که تمام قدرت رایانشی و زیرساختی در محل ساختمان دیتاسنتر، به صورت کاملا اختصاصی در اختیار یک سازمان قرار دارد.
بسیاری از سایت هایی که دارای مشتریان زیاد و فروش بالا هستند، دارند تا از دیتاسنتر اختصاصی استفاده کنند. برای مثال میتوان به سایت دیجیکالا در این زمینه اشاره کرد. این سایت دارای دیتاسنتری اختصاصی با قدرت بالا میباشد. اگر چه این نوع دیتاسنتر میتواند هزینه ی بالایی داشته باشد، برای سایت قدرتمندی همچون دیجیکالا لازم و ضروری میباشد.
البته با وجود سرویسهایی مانند خدمات هممکانی و فضای امن و محصور (Cage)، این امکان فراهم میشود تا ارایه خدمات دیتاسنتر اختصاصی، در محل دیتاسنترهای اشتراکی نیز میسر شود. این خدمات، زمینه کاهش قابل توجه هزینهها و افزایش بهرهوری را برای سازمانها به ارمفان خواهند آورد، چرا که سازمان ها دیگر مجبور نیستند تا متحمل هزینههای سنگین و فرایند پیچیده ساخت و نگهداری دیتاسنترها شوند. خدمات دیتاسنتر از اصلی ترین فعالیت های کیا آی تی میباشد که میتوانید برای دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید.
چرا برای کسب کارها و سازمان ها دیتاسنتر مهم است؟
در سال های گذشته، با کاهش هزینه تجهیزات کامپیوتری و پیشرفت چشم گیر و نیاز افراد بسیاری به اینترنت پرسرعت، و هینطور وابستگی در حال افزایش کسب و کارها به فناوری اطلاعات، تقاضا برای خدمات دیتاسنتر بسیار افزایش یافته است. هم اکنون، دیتاسنتر ها نقش کلیدی و بسیاری مهمی را در حوزه اقتصاد دیجیتال ایفا میکنند، و پشتیبانی طیف بزرگی از فعالیت های مهم و اصلی دولت، جامعه و کسب کارها را بر عهده دارند.
حجم فعالیت بعضی از سرویس های اینترنتی آن قدر بزرگ و قوی است، که در برخی مواقع حتی تعداد بالایی از سرور کامپیوتری نیز جوابگوی نیاز های آنها نیستند. در چنین مواقعی، تنها شبکه بزرگی از صدها و حتی هزاران سرور کامپیوتری قادر خواهند بود، تا از عهده تامین نیازهای این سرویسها برای ذخیرهسازی، رایانش و انتقال دادهها بر بیایند. از دیدگاه سازمانی در فناوری اطلاعات، دیتاسنترها بستر لازم را برای پیادهسازی و اجرای بدون وقفه برنامههای کاربردی سازمانها، و فعالیت آنها فراهم میکنند.
مدیریت ارتباط با مشتری، برنامهریزی منابع سازمانی، پست الکترونیک، ذخیرهسازی، تهیه نسخه پشتیبان و اشتراک فایلها، کلان داده، هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، خدمات ارتباطی درون سازمانی، انتقال، پردازش و رایانش بدون وقفه دادههای بزرگ، از جمله رایجترین کاربردهای دیتاسنتر در سازمانها، دانشگاهها و شرکتهای گوناگون میباشند.
در کدام فضا ها میتوان دیتاسنتر راه اندازی کرد؟
اگر چه که این امکان وجود دارد تا تقریباً هر نوع فضایی را با تغییر کاربری به دیتاسنتر تبدیل کرد، اما معماری درست و اصولی ساختمان دیتاسنتر، قبل از هر چیز نیازمند مطالعات و بررسیهای پیچیده فنی و کارشناسی میباشد.
در نظر نگرفتن مباحث مربوط به هزینه های اولیه، لازم است تا نقاطی که برای استقرار و احداث ساختمان دیتاسنترها انتخاب می شوند، از نظر جغرافیایی، مقاوت در برابر زلزله و شرایط آب و هوا، مسافت تا جاهای پرخطر مثل جادهها، فرودگاهها و دسترسی نزدیک به منابع پرقدرت انرژی و امکانات ارتباطی پر سرعت (مانند فیبر) مورد بررسی قرار گیرند. بعد از انتخاب نقطه جغرافیایی مورد نظر، معماران ساختمان می توانند، با در نظر گرفتن جنبههای فنی و استانداردهای زیرساختی، طراحی نقشه ساختمان دیتاسنتر را انجام دهند.
اما بهترین و محبوب ترین استانداردی که، برای پیادهسازی و طراحی زیرساخت دیتاسنترها مورد قبول تمامی مراکز جهانی قرار گرفته است، استاندارد TIA-942 نام دارد. در این استاندارد، که توسط انجمن بینالمللی صنعت ارتباطات (TIA) و برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ میلادی به تصویب رسید، به صورتی کامل و تخصصی، به مباحث فنی و زیرساختی مراکز پرداخته شده است و براساس همین استانداردها، دیتاسنترها به چهار سطح (TIER) تقسیم شدهاند. در مورد سطوح TIER در وبلاگ سایت کیا آی تی کامل توضیح داده ایم و میتوانید، با مراجعه به این صفحه مشاهده نمایید. قابلیت افزونگی، میزان پهنای باند، نگهداری و نظارت، امنیت دیتاسنترها و دادههای میزبانی شده در آنها، از جمله مباحث بسیار مهمی هستند که به صورت دقیق در این استاندارد به آنها پرداخته شده است.


وبلاگ کیا آی تی
در رابطه با خدمات دیتاسنتر ما در سایت کیا آی تی در بخش وبلاگ سایت مقاله ای کامل، با توضیحی آسان برای شما عزیزان تکمیل کرده ایم. شما میتوانید با مراجعه به وبلاگ سایت کیا آی تی، علاوه بر دیتاسنتر در مورد مقالات بسیاری که آماده کرده ایم، مطالعه نمایید. این اطلاعات حاصل تلاش و جمع آوری از منابع گوناگون میباشد، که با دقت، مهم ترین آن ها را برای شما آماده کرده ایم.
اطلاعات بیشتر
آسوده خاطر بودن و اطمینان مشتری از بزرگ ترین اهداف ما در کیا آی تی میباشد. شما مشتریان عزیز در صورتی که هرگونه سوال هنوز در ذهن دارید، میتوانید با مشاوران یا بخش پشتیبانی ما در ارتباط باشید. مشاوران ما توضیحات کامل و لازمه رو برای شما ارائه میدهند، همچنین در بخش نظرات سایت هم میتوانید سوال خود را طرح نمایید تا پشتیبانی سایت، در سریع ترین زمان ممکن راه نمایی مناسب را به شما ارائه دهند.